Wednesday, November 30, 2011

Old Mansion

Sebab yang sama kenapa aku menulis blog first time dulu adalah sama juga untuk kenapa aku menulis balik sekarang blog yang dah berhabuk macam mansion yang bertahun dah tak duduk ni!




Love, friendship and family. Bikin emosi semua benda tu! Lecturers tak la kot sebab itu macam emosi yang tak affect jantung dalam2 punya ;)

Tapi aku tak nak bercerita pasal benda tu sebab aku percaya "What happens in Vegas, stays in Vegas". Tak perlu mencanang dekat Kak Jah dan Kak Nab cerita yang tak perlu dicanang sebab nanti end up orang akan mengata kita balik atas kebodohan diri sendiri, isn't it??

Sekarang ni aku cuma nak notify yang aku teringin nak menulis balik and please, give me some times to get back on the track with blogging sebab sekarang ni aku rasa macam atuk tua yang tengah belajar nak main Angry Bird pakai Ipad =P


2 comments:

Ieja said...

atuk tua yang terbongkok-bongkok. i like! hehe. :P

MUHAMMAD AZRI said...

hahaha..
tp mmg skrg ni rasa cam atok tua ieja!
heeee..